Французский Версаль
Дизайн ресторану повинен повністю відповідати позиціонуванню і концепції ресторану. При цьому проектування ресторанів ґрунтується на декількох основних принципах.
Дизайн інтер'єру ресторану повинен бути повністю завершеним, щоб не залишалося жодної інтер'єрної недомовленості. Кожен окремо взятий інтер'єрний елемент або аксесуар повинен гармонійно доповнювати загальну картину інтер'єру.
При первинному проектуванні ресторану необхідно враховувати той факт, що майже напевно в подальшому в оформлення внутрішнього оздоблення ресторану будуть вноситися деякі зміни. І в початкової розробці дизайну ресторану повинні бути вказані можливості для подальших змін у проекті ресторану.
Проект ресторану повинен цілком і повністю відповідати всім законам ергономіки. Тобто, дизайн інтер'єру ресторану не повинен створювати зайвих незручностей для персоналу закладу і відвідувачів. У проекті ресторану необхідно грамотно розподілити всю вільну площу приміщення. Також необхідно передбачити те, як різні зони закладу будуть взаємопов'язані. Тільки тоді ресторан буде затишним.
Проектування ресторанів - це копітка і дуже складна робота.
Саме проектування ресторанів умовно можна розділити на дві основні частини: проектування технічної зони і розробка інтер'єру залу (або залів) для відвідувачів. Інтер'єр гостьової зони повинен найсприятливішим чином діяти на відвідувача закладу. Дизайн інтер'єру ресторану повинен створювати для відвідувача саму комфортну атмосферу, що розташовує до приємного проведення часу. Якщо говорити про технічні приміщення (технічна частина проекту ресторану), то естетика тут йде на другий план. Тут важлива функціональність і ергономічність, щоб у персоналу не виникало ніяких додаткових складнощів в роботі.
Знаходится в Ужгороді.
Дизайн інтер'єру ресторану повинен бути повністю завершеним, щоб не залишалося жодної інтер'єрної недомовленості. Кожен окремо взятий інтер'єрний елемент або аксесуар повинен гармонійно доповнювати загальну картину інтер'єру.
При первинному проектуванні ресторану необхідно враховувати той факт, що майже напевно в подальшому в оформлення внутрішнього оздоблення ресторану будуть вноситися деякі зміни. І в початкової розробці дизайну ресторану повинні бути вказані можливості для подальших змін у проекті ресторану.
Проект ресторану повинен цілком і повністю відповідати всім законам ергономіки. Тобто, дизайн інтер'єру ресторану не повинен створювати зайвих незручностей для персоналу закладу і відвідувачів. У проекті ресторану необхідно грамотно розподілити всю вільну площу приміщення. Також необхідно передбачити те, як різні зони закладу будуть взаємопов'язані. Тільки тоді ресторан буде затишним.
Проектування ресторанів - це копітка і дуже складна робота.
Саме проектування ресторанів умовно можна розділити на дві основні частини: проектування технічної зони і розробка інтер'єру залу (або залів) для відвідувачів. Інтер'єр гостьової зони повинен найсприятливішим чином діяти на відвідувача закладу. Дизайн інтер'єру ресторану повинен створювати для відвідувача саму комфортну атмосферу, що розташовує до приємного проведення часу. Якщо говорити про технічні приміщення (технічна частина проекту ресторану), то естетика тут йде на другий план. Тут важлива функціональність і ергономічність, щоб у персоналу не виникало ніяких додаткових складнощів в роботі.
Знаходится в Ужгороді.